» Waarom deze site?
Het begon als grap, en eindigde als MyPassion.Tk!

Een tijd geleden wilde ik een site maken, ik begon met cu2's en gastenboekjes, maar ik wilde toch een iets professionelere site maken, dus maakte ik een site genaamt www.neotjuh.tk.
Toen ik het vaker over mijn site had wilde andere mensen meer weten over mezelf (over hoe ik dat formuleer op een site, want Neotjuh.tk gaat over animes)
Ik begon mypassion.tk als grapje maar het is uiteindelijk geworden tot wat het nu is, ik ben er heel blij mee ik vind het een best mooie site en ik hoop jullie ook.
Al dit soort dingen (meningen over de site, reacties, vragen ect.) kunnen jullie posten in het 'Guestbook' gedeelte (vragen en opmerkingen kunnen natuurlijk ook via e-mail. Zie 'Contact')

Wat is er allemaal te doen?

Nou, als u de site opent ziet u aan de linker kant staan: News, about myself, links etc.
Daaronder vind u van allerlei dingen, een chatroom, een gastenboek, een forum, links (met een mailtje kan JOUW SITE er ook bij komen), een skateboard afdeling en muziek (searchboxen en links)

Als u rechts kijkt, ziet u een poll, en een google search bar staan en een kortingen en gratis afdeling (niet naartoe gaan).

Ik hoop dat er genoeg dingen op staan die jullie bevallen, zijn er dingen die je graag ook op de site wilt hebben, mail dan even naar info@mypassion.tk
Als u geen antwoord krijg, mail dan naar passionsite@hotmail.comCopyrights

Deze site is volledig opgezet door de admin van deze site, het is dus NIET de bedoeling dat er informatie van deze site word gekopierd (zonder toestemming). Als je iets ziet op een andere site wat van deze site is gekopierd, meld dit dan.

Ik wens u verder een leuk verblijf op deze site.
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Wist je dat...

Google search bar

Poll


Copyright 2002-2018