» Veel gestelde vragen
De frontpage is overhoop (dingen als hitcounter en texten staan raar door elkaar)
1. dit probleem vindt zich enkel voor als het beeldscherm een te groot tekengrote heeft. Deze kan je veranderen in de configuratie van je webbrowser en je monitor zelf!De site laad heel langzaam:
1. dit kan zijn door uw verbinding, als u meerdere vensters open hebt staan kan het zijn dat uw internet verbinding hierdoor gaat vertragen
2. er moeten veel download en programma's geladen worden op deze site en het kan zijn dat uw computer er lang over doetDe chat laad niet:
1. als u linksbovenaan in de hoek een raar tekentje ziet staan en de chat is na 1 minuut nog niet klaar, dan is de kans groot dat u geen Java Virtual Machine heeft.
2. de chat bevat veel downloads via andere sites en moet de server vinden. (dit kost normaal hooguit 20 seconden)Ik zie geen foto's/plaatjes op de site terwijl die er wel horen:
1. u moet langer wachten, na een tijdje verschijnen zeHet forum opend zich niet:
1. Dit kan zijn door uw popup killer, het is namelijk zo dat het forum met een popup word geopend, als u deze popup killer kan stoppen doe dit dan even, en daarna activeer je hem weer. Kunt u hem niet de-activeren, scroll dan even naar onder en klik op het donkerblouw gedrukte woord 'Mij!' en mail, dan kan ik er misschien iets aan doenIn het gastenboek zie ik berichten staan maar na een tijdje is onderaan een bericht half weergegeven:
1. dit probleem komt vaak voor als er grotere/langere berichten worden geplaatst, dat kan meer ruimte in beslag geven dan dat de site weergeeft.Is er een gastenboek?
Ja die is er, bovenaan ziet u horizontaal staan: Home, Bookmark, Gasten enz. Klik op gasten en u ziet een gastenboek verschijnen. En er is sinds kort een tweede gekomen, deze is te vinden tussen de menu-items onder 'Guestbook'.Is uw vraag niet beantwoord? Mail dan ff naar Mij!
(E-mail adres word iedere dag gecontroleerd)
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Maak vrienden

Wist je dat...

Google search bar

Poll


Copyright 2002-2018